Lääkärinvastaanotto

Terveyskeskuksessa on yhteensä viisi lääkärinvirkaa, joista neljä on Säkylän pääterveysasemalla ja yksi Köyliön terveysasemalla.

Toimintamme periaatteita ovat joustavuus ja asiakaslähtöisyys, joten asiakkaamme voivat vapaasti hakeutua haluamansa lääkärin vastaanotolle. Lääkärinvastaanottojen lisäksi tärkeitä palvelumuotojamme ovat puhelimitse tapahtuva joko lääkäri- tai hoitajatasoinen neuvonta sekä poliklinikkasairaanhoitajan vastaanotto.

Kaikilla lääkäreillämme on erilliset puhelinajat. Koska moni terveyteen liittyvä ongelma on hoidettavissa myös kokonaan tai osittain ilman lääkärinvastaanottokäyntiä, niin ajanvaraukseen soittaessasi sinulta tiedustellaan yhteydenottosi syytä. Näin pystymme palvelemaan sinua kaikkein parhaiten ja arvioimaan ongelmasi kiireellisyys. Lääkärinvastaanottoajat voidaan varata vain niitä todella tarvitseville ja näin toimien olemmekin päässeet siihen tilanteeseen, että lääkärinvastaanotolle pääsee nopeasti myös kiireettömissä tapauksissa. Arkaluontoisissa asioissa voit toki saada lääkärinvastaanottoajan myös ilman, että sinun tarvitsee puhelimessa kertoa hoitajalle hoitoon hakeutumisesi syytä. Jos haluat tietoa käyntimaksuista, katso tähän liittyvää osiota.

Säkylän pääterveysasemalla toimii poliklinikkasairaanhoitajana Päivi Käppi, ajanvaraus lääkärinvastaanoton numerosta. Hän hoitaa mm. lievempiä infektioita ja kirjoittaa lyhytaikaisia sairauslomatodistuksia. Sairaanhoitaja tekee myös mm. ajokorttitarkastusten alkuosan ennen lääkärille tuloa.

Reseptien uusinta

Uusittavat reseptit jätetään päivittäin ajanvaraukseen, josta ne ovat valmiina noudettavissa seuraavana arkipäivänä.

Lääkärinvastaanotto

Säkylän pääterveysasema

Köyliön terveysasema